Orhan Gazi Kılıç

"Allah'ım sen beni, milletime ve devletime faydam dokunmadan alma"

Ekşisözlük antialiasing+

Yazar: Orhan Gazi Kılıç — 9 Nisan 2014 Çarşamba — Saat: 21:23:00

Antialiasing-font-ex-050621
Antialiasing-font-ex-050621 (Photo credit: Wikipedia)
Durun vurmayın, yazar değilim sadece okuyorum :). Kendimce ekşisözlükte ihtiyacım olan bir kaç özellik için şu vize haftasında üşenmedim userscript yazdım. Açıklamasını aynen buraya koyacağım sonra da yüklemek için sadece yapmanız gerekenleri söyleyeceğim.
Ekşisözlüğü kullanmayı kolaylaştıran bir kaç özellik ekler. Yazılara antialiasing uygulayarak güzelleştirir, gözleri yormamak için 19-5 arası arkaplanı koyulaştırır, yön tuşlarıyla sayfalar arası geçiş yapmayı ve shift tuşuyla son sayfaya gitmeyi sağlar.
Yüklemek içinse yapmanız gerekenler basit. Chrome, opera kullanıyorsanız tampermonkeyi; safari kullanıyorsanız -galiba- greasekiti; firefox'u kullanıyorsanız da ünlü greasemonkeyi kuracaksınız. Malesef internet explorer için destek yok olsa da 9 takla atmalısınız.

Size ait eklentinizi kurduktan sonra burdaki sayfaya gidip install düğmesine tıklayarak ekşisözlük antialiasing+ i kurabilirsiniz. Neden sonuna artı koydun isminin derseniz antialiasing'in yanında başka özelliklerde olduğunu belirtmiş olmak için derim bir de modaya uymak için galiba :)
Enhanced by Zemanta


#orhangazikılıç #yazılımcı #programcı #mühendis #oyuncu #vatanperver